Schedule

- Open Level Class       - Experience Required
No class found for the selected class and location.
22 Mon
April
Today
6:00 pm
Pop Pilates
Studio A 45 minutes Natalie Cerny
6:45 pm
Jazz Technique
Studio A 1 hour 15 minutes Hannah Wolgemuth
7:00 pm
Salsa
Studio B 1 hour Roland Juarez
8:00 pm
Tap
Studio B 1 hour Hannah Wolgemuth
8:00 pm
Rueda de Casino 1
Studio A 1 hour Roland Juarez
23 Tue
April
Tomorrow
8:30 am
Ballet Barre
1 hour Michelle Owusu
6:00 pm
Zumba
Studio A 1 hour Michael Recon
7:00 pm
Hip Hop 1
Studio B 1 hour Jesicris
7:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes April MacLean
8:15 pm
H3Y (Hip Hop Hot Yoga)
Studio B 1 hour 15 minutes Ally Victer
8:15 pm
Hip Hop 2
Studio A 1 hour Jesicris
24 Wed
April
6:00 am
Pound
1 hour Myeshia Hall
6:00 pm
Zumba
Studio B 1 hour Michael Recon
6:45 pm
Contemporary 1
Studio A 1 hour 15 minutes Vivian Robledo
7:00 pm
Freestyle/ Improv Games
Studio B 1 hour Stephen Tanner
8:00 pm
Beginning Jazz Funk
1 hour Ericka Brown
8:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes Michelle Owusu
25 Thu
April
6:00 pm
Mat Pilates
Studio B 1 hour Morgan Davison
6:45 pm
Contemporary Brazilian- JSMethod
1 hour 15 minutes Julie Simon
7:00 pm
Hip Hop Techniques- Body Control
1 hour Kevin Tonorio
8:00 pm
Contemporary Floor work
Studio A 1 hour April MacLean
8:00 pm
Capoeira
Studio A 1 hour 15 minutes Instructor Bom Bom
27 Sat
April
9:00 am
Full Out Dance Fitness
Studio A 1 hour Tasha Peterson
10:15 am
Ballet 1
Studio B 1 hour Morgan Davison
11:15 am
Jazz Fundamentals
1 hour Hannah Wolgemuth
11:15 am
Ballet 2
Studio B 1 hour 15 minutes Morgan Davison
29 Mon
April
6:00 pm
Pop Pilates
Studio A 45 minutes Natalie Cerny
6:45 pm
Jazz Technique
Studio A 1 hour 15 minutes Hannah Wolgemuth
7:00 pm
Salsa
Studio B 1 hour Roland Juarez
8:00 pm
Tap
Studio B 1 hour Hannah Wolgemuth
8:00 pm
Rueda de Casino 1
Studio A 1 hour Roland Juarez
30 Tue
April
8:30 am
Ballet Barre
1 hour Michelle Owusu
6:00 pm
Zumba
Studio A 1 hour Michael Recon
7:00 pm
Hip Hop 1
Studio B 1 hour Jesicris
7:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes April MacLean
8:15 pm
H3Y (Hip Hop Hot Yoga)
Studio B 1 hour 15 minutes Ally Victer
8:15 pm
Hip Hop 2
Studio A 1 hour Jesicris
1 Wed
May
6:00 am
Pound
1 hour Myeshia Hall
6:00 pm
Zumba
Studio B 1 hour Michael Recon
6:45 pm
Contemporary 1
Studio A 1 hour 15 minutes Vivian Robledo
7:00 pm
Freestyle/ Improv Games
Studio B 1 hour Stephen Tanner
8:00 pm
Beginning Jazz Funk
1 hour Ericka Brown
8:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes Michelle Owusu
2 Thu
May
6:00 pm
Mat Pilates
Studio B 1 hour Morgan Davison
6:45 pm
Contemporary Brazilian- JSMethod
1 hour 15 minutes Julie Simon
7:00 pm
Hip Hop Techniques- Body Control
1 hour Kevin Tonorio
8:00 pm
Contemporary Floor work
Studio A 1 hour April MacLean
8:00 pm
Capoeira
Studio A 1 hour 15 minutes Instructor Bom Bom
4 Sat
May
9:00 am
H3Y (Hip Hop Hot Yoga)
Studio B 1 hour 15 minutes Ally Victer
9:00 am
Full Out Dance Fitness
Studio A 1 hour Tasha Peterson
10:15 am
Ballet 1
Studio B 1 hour Morgan Davison
11:15 am
Jazz Fundamentals
1 hour Hannah Wolgemuth
11:15 am
Ballet 2
Studio B 1 hour 15 minutes Morgan Davison
6 Mon
May
6:00 pm
Pop Pilates
Studio A 45 minutes Natalie Cerny
6:45 pm
Jazz Technique
Studio A 1 hour 15 minutes Hannah Wolgemuth
7:00 pm
Salsa
Studio B 1 hour Roland Juarez
8:00 pm
Tap
Studio B 1 hour Hannah Wolgemuth
8:00 pm
Rueda de Casino 1
Studio A 1 hour Roland Juarez
7 Tue
May
8:30 am
Ballet Barre
1 hour Michelle Owusu
6:00 pm
Zumba
Studio A 1 hour Michael Recon
7:00 pm
Hip Hop 1
Studio B 1 hour Jesicris
7:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes April MacLean
8:15 pm
H3Y (Hip Hop Hot Yoga)
Studio B 1 hour 15 minutes Ally Victer
8:15 pm
Hip Hop 2
Studio A 1 hour Jesicris
8 Wed
May
6:00 am
Pound
1 hour Myeshia Hall
6:00 pm
Zumba
Studio B 1 hour Michael Recon
6:45 pm
Contemporary 1
Studio A 1 hour 15 minutes Vivian Robledo
7:00 pm
Freestyle/ Improv Games
Studio B 1 hour Stephen Tanner
8:00 pm
Beginning Jazz Funk
1 hour Ericka Brown
8:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes Michelle Owusu
9 Thu
May
6:00 pm
Mat Pilates
Studio B 1 hour Morgan Davison
6:45 pm
Contemporary Brazilian- JSMethod
1 hour 15 minutes Julie Simon
7:00 pm
Hip Hop Techniques- Body Control
1 hour Kevin Tonorio
8:00 pm
Contemporary Floor work
Studio A 1 hour April MacLean
8:00 pm
Capoeira
Studio A 1 hour 15 minutes Instructor Bom Bom
11 Sat
May
9:00 am
H3Y (Hip Hop Hot Yoga)
Studio B 1 hour 15 minutes Ally Victer
9:00 am
Full Out Dance Fitness
Studio A 1 hour Tasha Peterson
10:15 am
Ballet 1
Studio B 1 hour Morgan Davison
11:15 am
Jazz Fundamentals
1 hour Hannah Wolgemuth
11:15 am
Ballet 2
Studio B 1 hour 15 minutes Morgan Davison
Show 20 more days