Schedule

Questions? Please contact us at hello@infusedancestudio.com. Thank you.
No class found for the selected class and location.
17 Mon
December
Tomorrow
6:00 pm
Zumba
Studio A 1 hour Michael Recon
6:30 pm
JSMethod- Global Contemporary 2
Studio A 1 hour 30 minutes Julie Simon
7:00 pm
Capoeira
Studio A 1 hour 15 minutes Instructor Bom Bom
8:00 pm
Jamaica Jam
Studio B 1 hour Myeshia Hall
8:15 pm
Rueda de Casino 1
Studio A 1 hour Roland Juarez
18 Tue
December
6:00 am
Mat Pilates
1 hour Tasha Peterson
8:30 am
Adult Barre
1 hour Michelle Owusu
6:00 pm
Zumba
Studio A 1 hour Michael Recon
7:00 pm
Hip Hop 1
Studio B 1 hour Jesicris
7:00 pm
Contemporary 2
Studio A 1 hour 15 minutes April MacLean
8:15 pm
Hip Hop 2
Studio A 1 hour Jesicris
19 Wed
December
6:00 am
Pound
1 hour Myeshia Hall
8:00 am
Mat Pilates
1 hour Morgan Davison
6:45 pm
Contemporary 1
Studio B 1 hour 15 minutes Vivian Robledo
7:00 pm
Jazz Funk
1 hour Ericka Brown
8:00 pm
Jazz Technique
1 hour 15 minutes Hannah Wolgemuth
8:00 pm
Contemporary 2/3
Studio A 1 hour 15 minutes Michelle Owusu
20 Thu
December
6:00 am
Power Yoga
1 hour Natalie Cerny
8:00 am
Power Barre
1 hour Hannah Wolgemuth
21 Fri
December
6:00 am
Pop Pilates
1 hour Natalie Cerny
8:00 am
Power Yoga
1 hour Natalie Cerny
22 Sat
December
9:00 am
Full Out Dance Fitness
Studio A 1 hour Tasha Peterson
10:15 am
Ballet 1
Studio B 1 hour Morgan Davison
11:15 am
Ballet 2
Studio B 1 hour 15 minutes Morgan Davison
24 Mon
December
Holiday Break!
We are closed for the holiday season. Merry Christmas! We return January 2nd and have open house on January 5th.
2 Wed
January
6:00 am
Pound
1 hour Myeshia Hall
8:00 am
Mat Pilates
1 hour Morgan Davison
6:45 pm
Contemporary 1
Studio B 1 hour 15 minutes Vivian Robledo
7:00 pm
Jazz Funk
1 hour Ericka Brown
8:00 pm
Jazz Technique
1 hour 15 minutes Hannah Wolgemuth
8:00 pm
Contemporary 2/3
Studio A 1 hour 15 minutes Michelle Owusu
3 Thu
January
6:00 am
Power Yoga
1 hour Natalie Cerny
8:00 am
Power Barre
1 hour Hannah Wolgemuth
6:30 pm
JSMethod- Global Contemporary 2
Studio A 1 hour 30 minutes Julie Simon
8:00 pm
Capoeira
Studio A 1 hour 15 minutes Instructor Bom Bom
4 Fri
January
6:00 am
Pop Pilates
1 hour Natalie Cerny
8:00 am
Power Yoga
1 hour Natalie Cerny
5 Sat
January
9:00 am
Full Out Dance Fitness
Studio A 1 hour Tasha Peterson
10:15 am
Ballet 1
Studio B 1 hour Morgan Davison
11:15 am
Ballet 2
Studio B 1 hour 15 minutes Morgan Davison
Show 20 more days